Screen Time Vault

Ocena treści
Dla wszystkich
0+
Pobrania
Ocena treści
Dla wszystkich
Więcej informacji
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu
Zrzut ekranu

Informacje o aplikacji

Zorganizuj swoją kolekcję rozrywki dzięki Screen Time Vault, osobistemu menedżerowi listy obserwowanych, który pomoże Ci śledzić filmy i seriale, które chcesz obejrzeć, aktualnie oglądasz lub które ukończyłeś.

Twórz szczegółowe wpisy dla każdego tytułu z własnymi ocenami, statusem oglądania i osobistymi notatkami. Intuicyjny interfejs oparty na kartach sprawia, że ​​przeglądanie kolekcji jest łatwe, niezależnie od tego, czy decydujesz, co obejrzeć dalej, czy przeglądasz historię oglądania.

Funkcje obejmują śledzenie statusu (Chcę obejrzeć, Oglądam, Zakończone), system ocen, funkcje wyszukiwania i filtrowania oraz przejrzystą organizację bez bałaganu. Wszystko jest przechowywane lokalnie na Twoim urządzeniu – bez konieczności zakładania konta i uzależnienia od internetu.

Idealne dla miłośników filmów i seriali, którzy chcą zachować uporządkowaną, osobistą bazę danych swoich rozrywkowych podróży. Proste, szybkie i całkowicie prywatne.
Śledź swoje ulubione filmy i programy telewizyjne dzięki osobistym ocenom i statusowi oglądania
Ostatnia aktualizacja
10 wrz 2026
Polecane tematy

Bezpieczeństwo danych

Podstawą bezpieczeństwa jest wiedza o tym, jak deweloperzy zbierają i udostępniają Twoje dane. Praktyki w zakresie zapewniania prywatności i bezpieczeństwa danych mogą się różnić w zależności od sposobu korzystania z aplikacji, regionu i wieku użytkownika. Te informacje podał deweloper i z czasem może je aktualizować.
  • Żadne dane nie są udostępniane innym firmom
    Dowiedz się więcej o deklarowaniu udostępniania danych przez deweloperów
  • Ta aplikacja może zbierać te rodzaje danych
    Identyfikatory urządzenia i inne
  • Dane nie są zaszyfrowane
  • Nie można usunąć danych

Co nowego

2.0.0